سمعک پشت گوشی در ۴ مدل با مشاوره رایگان
سمعک ها به طور کلی داخل یا پشت گوش قرار می گیرند سمعک پشت گوشی دارای دو قسمت هستند. قسمت اصلی یا بدنه سمعک ، پشت گوش قرار می گیرد و بخش دوم، صدای تولید شده را به داخل گوش منتقل می کند که این بخش می تواند توسط تیوب نازک، شلنگ مخصوص سمعک و یا سیم نازک فلزی انجام شود. این قسمتی که داخل گوش قرار می گیرد ممکن توسط قالب گوش یا پلاستیک های نازکی به نام پروپ درون گوش قرار گیرند. سمعک های پشت گوشی به واسطه اندازه بزرگتر نسبت به سمعک داخل گوش معمولا قدرت بیشتری دارند. و بیشترین میزان کم شنوایی ها را می توان با این سمعک ها پوشش داد. برای کسب اطلاع از انواع سمعک ها از جمله سمعک نامرئی ، سمعک داخل گوش ، سمعک کراس و … می توانید مقالات سایت تهران صفیر را مطالعه بفرمایید.
۴ مدل سمعک پشت گوشی
سمعک های پشت گوشی با توجه به اندازه آنها به ۴ گروه اصلی تقسیم بندی می شوند.
- سمعک های پشت گوشی ریک (RIC)
- سمعک های پشت گوشی کوچک (MINI BTE)
- سمعک های پشت گوشی استاندارد (BTE)
- سمعک های پشت گوشی پاور (POWER BTE)
در ادامه این مدل سمعک ها با ویژگی های هر کدام ذکر می شود.
سمعک پشت گوشی ریک
این سمعک ها، کوچکترین سمعک های ساخته شده ای هستند که پشت گوش قرار می گیرند. بدنه سمعک در پشت گوش قرار می گیرد و صدای تقویت شده را از طریق یک سیم نازک به درون گوش هدایت می کند. در انتهای این سیم رسیور یا بلندگو سمعک قرار دارد که داخل کانال قرار می گیرد به همین خاطر، اسم این سمعک ها از اسم انگلیسی آنها یعنی : RIC Receiver in the canal، اقتباس شده است. این نوع سمعک پشت گوشی توانایی پوشش کم شنوایی، تا شدید را دارند و با توجه به اینکه فضای کانال گوش را نمی بندند افراد استفاده کننده احساس کیپی نمی کنند و از طرفی وضوح گفتار خوبی را هم حاصل می کند. به علت نازکی سیمی که داخل گوش قرار می گیرد بسیار کم دید و بسیار زیبا و کوچک هستند. در افراد زیر کاربردهای بیشتری دارد. همچنین می توانید برای خرید اینترنتی سمعک به نمایندگی های سمعک و کلینیک تهران صفیر تماس بگیرید.
موارد استفاده سمعک ریک
- افراد با افت شنوایی فرکانس بالا و فرکانس پایین خوب
- در افراد مبتلا به کم شنوایی از نوع پیرگوشی
- در افرادی که میخواهند کمترین دید داشته باشد
- در افرادی با کانال باریک یا ناهنجار
- در افرادی که پارگی پرده گوش دارند
سمعک کوچک
بعد از سمعک های ریک، این سمعک ها کوچکترین سمعک پشت گوشی هستند از نظر اندازه بزرگتر از سمعک های ریک، و توانایی پوشش دادن بیشتر کم شنوایی ها را دارا هستند. می توان از قالب سمعک یا تیوب ساده برای هدایت صدای تولید شده سمعک به گوش استفاده کرد. در بیشتر شرکت های تولید کننده سمعک این مدل ها موجود می باشند.
سمعک استاندارد
این سمعک ها استاندارد یا معمولی، رایج ترین سمعک های هستند که برای بیشتر افراد کم شنوا مورد استفاده قرار می گیرد. دارای دکمه های پشت سمعک هستند که از طریق آنها می توان صدای سمعک را کم و زیاد کرد. قطعات وایرلس و یا تله کویل می تواند در این سمعک ها قرار داد. برای کسب اطلاع از قیمت سمعک و انواع برندهای سمعک می توانید بخش مقالات سایت تهران صفیر را مطالعه بفرمایید.
سمعک پاور
این مدل سمعک ها قویترین سمعک های موجود هستند. استفاده از سمعک پاور برای بیشترین کم شنوایی ها به کار برده می شود. در افرادی که کم شنوایی عمیق (profound) دارند با این سمعک های می توانند به راحتی بشنوند. معمولا برای این سمعک ها و افرادی که از این سمعک ها استفاده می کنند از قالب گوش استفاده می شوند. در شرکت های مختلف با اسم سمعک های سوپر پاور شناخته می شوند.
خوب بشنوید خوب زندگی کنید
سمعک تهران صفیر
دکتر ولدبیگی