وبلاگ - آخرین اخبار
سمعک هوشمند

سمعک هوشمند چیست و ۲۰ معیار مهم در انتخاب آن

سمعک هوشمند چیست؟ سمعک ها انواع مختلفی دارند منظور از سمعک هوشمند سمعکی است که خود سمعک به صورت اتوماتیک صداها را کم و زیاد می کند به این نحو که میزان تقویت صدای بلند را کاهش می دهد و صدای آهسته را تقویت می کند به طوری که به راحتی همه اصوات و خصوصا صداهای گفتاری به راحتی قابل شنیدن باشد. نسل قبلی سمعک ها یا سمعک هایی که هوشمند نباشند سمعک آنالوگ هستند در این گونه سمعک ها، همه صداها به یک میزان تقویت می شوند، در صورتیکه ممکن است در یک فرد کم شنوا با یک نسبت خاص باید تقویت صداهای مختلف صورت پذیرد و لذا استفاده از این سمعک ها توصیه نمی شود.
از دیگر ویژگی های سمعک هوشمند این است که با الگوریتم های خاصی نویز محیط را شناسایی می کنند و آنها را حذف می کنند و در کنار آن اصوات گفتاری را تقویت می کنند. صدای تقویت شده صاف تر یا به اصطلاح اعوجاج ندارد و ضمنا با توجه به شناسایی صداهای که باعث فیدبک (سوت کشیدن سمعک گوش ) می شود این صداها را حذف می کند همین مسئله ای که در بیشتر سمعک های آنالوگ اتفاق می افتد و افراد استفاده کننده از این مدل ها مدام از این قضیه شکایت دارند.
علاوه بر مشخصات گفته شده، سطح هوشمندی هم در سمعک ها متفاوت است دلیل آن هم به پیشرفت تکنولوژی سمعک با گذشت زمان برمی گردد لذا این طور می توان عنوان کرد که هر چه سمعک از نظر تعداد امکاناتی که باعث واضح شدن صدا شود بیشتر باشد سطح هوشمندی بالاتری دارد در ادامه تعدادی از امکاناتی که سمعک ها دارند و با آن معیار هوشمند بودن سمعک ها مشخص می شود ذکر می گردد. برای کسب اطلاع از انواع سمعک و قیمت سمعک به بخش مقالات سایت مراجعه نمایید.

قیمت سمعک هوشمند

سمعک هوشمند چیست؟

از مصادیق بارز و چشمگیر پیشرفت تکنولوژی هوشمند بودن آنهاست. اما سمعک هوشمند چیست؟ سمعک نیز از این موضوع مستثنی نیست. سمعک هوشمند مدت نه چندان زیادی است که پا به عرصه گذاشته است و باعث شده است که نسل سمعک های قدیمی مانند سمعک های آنالوگ، سمعک دیجیتریم و یا حتی سمعک های که میزان کمی از درجه هوشمندی را دارند از رده خارج شوند. سمعک هوشمند به سمعکی اطلاق می شود که به صورت خودکار عملکرد داشته باشد به این معنی که مثلا اگر قرار است که صدا را افزایش دهد به صورت خودکار و نه دستی این کار را انجام دهد. همچنین مثلا هنگامی که صدای با شدت بالا وجود داشته باشد لازم است که با استفاده از مدارهای که مدار تراکمی هم نامیده  می شوند از ورود صداهای بلند با کاهش شدت آنها جلوگیری نمایند. بنابراین سمعک هوشمند باعث شده است که کاربر سمعک بدون نگرانی در تمامی محیط های آکوستیکی حضور داشته باشد و بهترین صدای ممکن و بهینه را دریافت نماید. برای دریافت بیشتر در مود اینکه سمعک هوشمند چیست می توانید از مقالات معتبر سایت سمعک تهران صفیر استفاده نمایید.

سمعک های هوشمند

در کنار هوشمند بودن هر کالایی، و خصوصا در مورد سمعک های این سوال در ذهن متبادر می گردد که سمعک های هوشمند مرتبط با کدام شرکت های بزرگ دنیا هستند و نیز اینکه کدام برند و کمپانی بزرگ دنیا بهترین سمعک های هوشمند را تولید می کنند؟ در پاسخ باید گفت که علی رغم اینکه شرکت های زیادی در دنیا وجود دارند که سمعک تولید می کنند اما تعداد معدودی هستند که دارای سمعک های بسیار با  کیفیتی هستند که در سطح اول دنیا قرار می گیرند. سمعک سیگنیا یا زیمنس سابق، سمعک اتیکن، سمعک یونیترون، سمعک استارکی، سمعک فوناک و سمعک ویدکس تعدادی از برندهای سمعک هستند که دارای بالاترین سمعک های هوشمند دنیا می باشند. هر چند تفاوت های ساختاری و عملکردی نسبتا زیادی با هم دارند اما امکان برچسب زدن و اولویت بندی کردن تمامی سمعک ها در رده های مختلف تمامی کمپانی ها مقدور نیست و لذا در برخی موارد برتری نسبی بین این کمپانی ها و سمعک ها حاکم است.

قیمت سمعک هوشمند

تجویز سمعک هوشمند و نامرئی با بالاترین کیفیت را در کلینیک تهران صفیر تجربه کنید

۲۰ معیار سمعک هوشمند

از نکات برجسته ای که در مورد عملکرد سمعک ها وجود دارد معیار و میزان هوشمند بودن آنها است. به این معنی که سمعک چقدر می تواند صداها را به صورت خودکار آنالیز کند و بهترین صدای  ممکن را در محیط های مختلف ایجاد نماید. بر این اساس فاکتورها و یا ویژگی های در سمعک های وجود دارد که باعث می شود درجه هوشمندی بالاتری داشته باشند. در ادامه ۲۰ معیار سمعک هوشمند ذکر می گردد:

  1. Acoustic Notification          استفاده از هشدارها و اعلان ها در سمعک
  2. Automatic Adaptation         افزایش تدریجی بهره سمعک برای عادت پذیری
  3. App & Remote Control       قابلیت کنترل و تنطیم سمعک با نرم افزارهای موبایلی
  4. Auto phone                       ارتباط خودکار سمعک با تلفن برای صدای واضح تر
  5. Bass Boost                        افزایش بهره در فرکانس های پایین برای فیتینگ باز
  6. Binaural Coordination        هماهنگی برنامه ولوم صدا و یا تغییر برنامه بین دو سمعک
  7. Binaural Processing           افزایش یا کاهش هماهنگ میزان بهره در سمعک های جفت
  8. Clear Dynamic                 افزایش محدوده پویایی ضمن حفظ وضوح صدای گفتاری
  9. Data Logging                   ثبت اطلاعات تغییرات ولوم، برنامه یا محیط های مختلف
  10. Feedback shield                حذف سوت زدن سمعک بدون کاهش بهره سمعک 
  11. Fitting band                     جهت انعطاف پذیری و تنظیم مناسب انواع سمعک ها
  12. Listening programs           تغییر اتوماتیک برنامه های مختلف سمعک بر حسب محیط
  13. Hearing program              قابلیت گذاشتن چندین برنامه مختلف برای استفاده های مختلف
  14. HD music                      تعیین و تنظیم سمعک برای شنیدن تمام ظرافت های موسیقی
  15. Directionality                 قابلیت جهت دار کردن میکروفون سمعک برای شنوایی جهتی
  16. Feedback Cancellation    شناسایی مداوم فیدبک سمعک و حذف آن با الگوریتم خاص
  17. Noise reduction              شناسایی نویز محیط و حذف کردن آن برای وضوح گفتار
  18. E Wind Screen               شناسایی نویز باد محیط های بادی و حذف نویز باد
  19. Adaptive streaming volume تنظیم دوگوشی صداهای سمعک برای شنوایی دوگوشی
  20. Speech focus                   تمرکز بر فرکانس های گفتاری برای فهم بیشتر گفتار

همان طور که ذکر شد موارد زیادی وجود دارد که سطح هوشمند بودن یک وسیله و از جمله سمعک را تعیین می کند. قطعا هرچی امکانات سمعک ها بیشتر یا به عبارتی سمعک هوشمند باشد قابلیت تنظیم کردن سمعک بهتر و استفاده شخص کاربر بیشتر خواهد بود. برای کسب از قیمت انواع سمعک از جمله قیمت سمعک اینترتون به مقالات سایت تهران صفیر مراجعه نمایید.

نمایندگی سمعک اوتیکون

کلام پایانی

سمعک ها تنوع بسیاری در مدل، تکنولوژی و سطح هوشمند بودن دارند. یقینا آگاهی و شناخت از همه این موارد برای همه افراد امکان پذیر نخواهد بود. توصیه می شود اگر کم شنوایی در شما محرز گردیده است حتما برای تهیه سمعک اقدام کنید چرا کم شنوایی اثرات سوء زیادی بر روی فرد کم شنوا باقی می گذارد. برای تهیه سمعک هوشمند هم به مراکز معتبر شنوایی شناسی مراجعه نمایید. در صورت خرید سمعک از مکان های نامعتبر و تنظیم نامناسب سمعک چه بسا ممکن است نه تنها مفید نباشد بلکه ممکن است به سیستم شنوایی هم آسیب بزند.

پرسش های رایج سمعک هوشمند

پرسش های در زمینه سمعک هوشمند وجود دارد که خواننده را به جواب سریع آنها می رساند. افرادی هستند که حوصله خواندن کل مطالب یک مقاله را ندارند و دوس دارند با  مطالعه کمتر به کلیات مبحث و موضوع اشراف داشته باشند به همین دلیل ما این سوالات که در مورد سمعک هوشمند وجود دارد را انتخاب کرده ایم. در ادامه به این پرسش ها پاسخ می دهیم.

به چه سمعکی، هوشمند گفته می شود؟

سمعک هوشمند به این معنی است که تمام پردازش های مربوط به سمعک به صورت اتوماتیک انجام می گیرد و کاربر سمعک دخالتی در تنظیمات سمعک ندارد. این سمعک های بر اساس محیط صدا را تقویت و یا کاهش می دهند و به فرد می رسانند.

سمعک فراهوشمند به چه معنی است؟

سمعک های وجود دارد که بر اساس اینکه در چه محیط های قرار گرفته اند صدا را آنالیز و پردازش می کنند و سمعک ها را بر اساس همان محیط ها به صورت خودکار تنظیم می کنند. این سمعک ها مجهز به بلوتوث و ثبت اطلاعات اکوستیکی محیط می باشند.

قیمت سمعک هوشمند چقدر است؟

سطح هوشمند بودن سمعک ها متفاوت است به این معنی که هر چه آیتم های پردازشگر اصوات بیشتری، در سمعک وجود داشته باشد سمعک از درجه هوشمندی بالاتری برخوردار است. با این وجود حداقل قیمت سمعک هوشمند از ۳ میلیون تومان شروع می شوند.

سمعک هوشمند بهتر است یا سمعک آنالوگ؟

قطعا سمعک های هوشمند، وسایل مناسب تر و منعطف تری با دستگاه شنوایی هستند و استفاده راحت تری هم دارند. از مزایای اصلی سمعک های هوشمند نسبت به سمعک های قدیمی آنالوگ وضوح صدا بدون اعوجاج و نیز ایمن بودن سمعک برای کم شنوایی های مختلف است.

کدام برند سمعک بهترین نوع سمعک هوشمند تولید می کند؟

نحوه طراحی و تولید سمعک در برندهای بزرگ دنیا متفاوت است با این وجود برخی از برندهای سمعک تلاش بیشتری برای ارائه سمعک های هوشمند بهتر انجام داده اند از جمله اینها می توان به برند زیمنس (سیگنیا)، اتیکن دانمارک، ویدکس دانمارک، یونیترون کانادا و فوناک سوئیس اشاره کرد.

سمعک هوشمند برای چه کسانی مفید است؟

سمعک های هوشمند جزو پیشرفت تکنولوژی محسوب می شوند و تقریبا تمام سمعک های که تولید می شوند با هوشمند بودن همراه هستند این سمعک ها برای تمامی کم شنوایی ها و تمامی افراد با سنین مختلف مفید هستند و نسبت به سمعک های قدیمی گزینه بهتری می باشند.

از کجا سمعک هوشمند تهیه کنیم؟

کلینیک سمعک تهران صفیر با مدیریت جناب آقای دکتر ولدبیگی یکی از مراکز اصلی تجویز سمعک در انواع مختلف در شهر تهران است. در این مرکز با استفاده از آخرین دست آوردهای موجود دنیا در رابطه با هوشمند بودن، سمعک ها تجویز می گردند.

نویسنده: دکتر ایوب ولدبیگی

دارای مدرک دکترای تخصصی شنوایی شناسی  Doctor of philosophy Degrees( Ph.D.) Audiology از دانشگاه علوم پزشکی ایران (IUMS)، مدرس و عضو کادر آموزش دانشگاه، حیطه فعالیت تجویز انواع سمعک های به روز دنیا، ارزیابی تخصصی شنوایی و درمان وزوز گوش.

خوب بشنوید خوب زندگی کنید

سمعک تهران صفیر

دکتر ولدبیگی

5/5 - (1 امتیاز)
1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© کپی رایت - سمعک نامرئی هوشمند تهران صفیر
مشاوره رایگان
×
تماس تلفنی با مشاور تهران صفیر 09129214119 Whatsapp chat
ارسال پیام در واتساپ Whatsapp chat