سمعک وایرلس هوشمند بلوتوثی با امکان ۱۰ روز تست
سمعک وایرلس هوشمند با گذشت زمان ارتقاء یافته است. کلمه وایرلس همان طوری که همه می دانید یعنی بی سیم. سمعک وایرلس هم به این معنی است که به طور مستقیم و بدون استفاده از هیچ رابطی بتوان سمعک را کنترل کرد یا صدای دستگاه های بلوتوث دار را از طریق سمعک شنید.
استفاده از چنین سیستم هایی در سمعک برای کاربران بسیار خوشایند و باعث استفاده رضایت بخش از سمعک می شود این موضوع را با ذکر یک مثال توضیح می دهیم. فرض کنید شما کم شنوایی دارید و از سمعک استفاده می کنید از طرفی هم کسی از سمعک زدن شما خبر ندارد و شما نیز دوست ندارید کسی از این موضوع اطلاع داشته باشد. در همین شرایط شما در یک مهمانی یا دورهمی یا حتی یک جلسه رسمی شرکت کرده اید که در آن چندین نفر حضور دارند. وقتی صحبت ها شروع می شود متوجه می شود که صداها به اندازه کافی واضح و بلند نیست و نیاز دارد صدای سمعک را زیاد کنید. بیرون رفتن از جلسه براتون مقدور نیست و از طرفی نمی خواهید دستتان را به سمعک بزنید و صدایش را زیاد کنید چرا که ممکن است کسی متوجه این قضیه شود. در این مواقع اگر شما از سمعکی استفاده کنید که سمعک وایرلس باشد به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. سمعک های وایرلس از طریق موبایل همراه با نرم افزار تنظیم صدای سمعک کنترل می شوند. بر گردیم به مثال قبلی، در آن حالت برای افزایش صدای سمعک شما نرم افزار موبایل خود را باز می کنید و از طریق آن صدای سمعک را، به سطح دلخواه می رسانید تفاوت این قضیه این است کسی متوجه نمی شود که شما از سمعک استفاده می کنید.
انواع سمعک وایرلس
سمعک ها هم وجود دارد که به صورت وایرلس نیز هستند یعنی علاوه بر اینکه نقش اول خود را یعنی تقویت کنندگی را دارند و مشکل کم شنوایی را برطرف می کنند بلکه می توانند از طریق دستگاه های دیگر و یا حتی نرم افزار تنظیم صدای سمعک کنترل شوند. در ادامه به بررسی دو نوع سمعک وایرلس و توضیح آنها می پردازیم.
سمعک وایرلس با استفاده از بلوتوث
در این سمعک ها قطعه ای که مربوط به بلوتوث است در سمعک وجود دارد. سیستم بلوتوث در سمعک دقیقا شبیه دیگر وسایل بلوتوث دار مانند موبایل، آیپاد، و هر وسیله بلوتوث دار دیگر است. در این حالت انتقال صدا رخ می دهد یعنی با اتصال سمعک با وسیله بلوتوث دار دیگر، صدای آن وسیله مستقیما از طریق سمعک شنیده می شود مانند صدای موسیقی موبایل یا حتی تماس تلفنی و غیره. در این حالت سمعک وایرلس مانند یک هندفری عمل می کند. برای استفاده از این سیستم لازم است بلوتوث وسیله مدنظر روشن باشد. که البته برای بار اول و شناسایی دستگاه، سمعک با دستگاه جفت (Pair)، می شود و برای دفعات بعد نیازی به جفت شدن نیست و با روشن کردن بلوتوث این اتصال ایجاد می شود. همچنین برای کسب اظلاع از قیمت سمعک و نمایندگی برند های سمعک به بخش مقالات سایت مراجعه فرمایید.
سمعک وایرلس با استفاده از فرکانس بالا
در این سمعک ها ارتباط از طریق فرکانس بالا (High Frequency)، صورت می گیرد. بیشر برای استفاده نرم افزار موبایلی کاربرد دارد. در این سیستم انتقال صدا صورت نمی گیرد بلکه می توان از این طریق صدای سمعک را زیاد یا کم کرد. در بسیاری از شرکت های تولید کننده بزرگ دنیا این فناوری را در سمعک هایشان استفاده می کنند. نسل قدیمی تر سمعک ها این توانایی را ندارند و سمعک های جدید مجهز به این تکنولوژی هستند. این امکانات در سمعک باعث افراد به سادگی بتوانند سمعک وایربس خود را در مکان های مختلف کنترل کنند. برای مطالعه بیشتر درباره سمعک دیجیتال به دیگر مقالات سایت تهران صفیر مراجعه نمایید.
سمعک بلوتوثی
سمعک بلوتوث موبایل نوعی از سمعک هاست که دارای بلوتوث واقعی یعنی فرکانس پایینی است که در موبایل قرار گرفته است و باعث انتقال صدا و تصویر در موبایل می شود در سمعک نیز باعث استریمنیگ صدا یعنی انتقال از موبایل به سمعک می شود. سمعک بلوتوث موبایل در واقع به نوعی هندزفری محسوب می شود که می تواند هم به عنوان سمعک همه صداها را تقویت کند و هم از طریق بلوتوث صدا را از موبایل یا سایر مدیاهایی که بلوتوث دارند دریافت کند و مثلا صدای موسیقی یا حتی تلفن را به جای اینکه از موبایل بشنود از طریق سمعک بشنود. باید متذکر شد که سمعک بلوتوث موبایل آخرین نسخه یا هوشمندترین سمعک های است که در حال حاضر وجود دارد و در اکثر کمپانی بزرگ دنیا شامل بالاترین رده سمعک هایشان می باشند. سمعک بلوتوث موبایل و سمعک دیجیتال بیشتر برای افراد فعالی که مشاغل درگیر با مخاطب های زیادی و یا به صورت تلفنی فعالیت زیاد دارند بسیار کمک کننده می باشد.
با نسل جدید سمعک های بلوتوثی روز دنیا از شنیدن لذت ببرید
سمعک هوشمند وایرلس
سمعک ها هم می توانند هوشمند باشند هم می توانند هوشمند وایرلس باشند و هم اینکه سمعک فوق هوشمند وایرلس باشند. هر چند تفاوت های اندکی بین این سمعک ها ممکن است وجود داشته باشند اما همین تفاوت ها باعث می شود که یک سمعک برای یک نفر کاربرد بیشتری داشته باشد. سمعک هوشمند وایرلس که بیشترین استفاده را بین کاربران سمعک دارد سمعک های هستند که به صورت اتوماتیک و خودکار صداهای محیط را دریافت کرده، پردازش کرده و نهایت به گوش فرد می رساند. این سمعک ها هم می توانند به صورت داخل گوشی نامرئی هم پشت گوشی با قدرت بالا وجود داشته باشند. سمعک فراهوشمند وایرلس نیز آخرین یا جدیدترین سمعک های روز دنیا است که علاوه بر اینکه تمامی کارهای یک سمعک هوشمند وایرلس را انجام می دهد بلکه با استفاده از تکنولوژی یادگیری، بعد از اینکه مدتی در یک محیط قرار گرفت تنظیمات و تقویت متناسبی در سمعک ایجاد می کند و هنگامیکه فرد مجدد در این محیط قرار گیرد به تنظیم مناسب بر می گردد.
قیمت سمعک بلوتوث دار
از مهمترین آیتم های در خرید هر کالایی در نظر گرفته می شود قیمت آن است. قیمت سمعک بلوتوث دار نیز یکی از گزینه های مهم برای خرید چنین سمعک های خوب و رده بالایی هستند. همان طور که اشاره شد سمعک بلوتوث دار جزو بالاترین و گرانترین سمعک ها می باشند به همین دلیل اگر می خواهید قیمت سمعک بلوتوث دار را به صورت حدودی داشته باشید باید گفت که حداقل قیمت به ۵ میلیون تومان و حداکثر آن به نزدیک ۱۹ میلیون تومان برای هر دستگاه سمعک می توان در نظر گرفت. قیمت سمعک بلوتوث دار که به صورت منطقی و خوب باشد به صورت میانگین بین ۷ تا ۱۰ میلیون می توان برآورد کرد. با این وجود برای کسب دقیق و به روز قیمت سمعک بلوتوث دار و قیمت سمعک ریساند در انواع مختلف و در برندهای معتبر دنیا می توانید به کلینیک سمعک تهران صفیر مراجعه کنید.
نعمتی که سمعک در اختیار می گذارد ارزشمند است از آن بی بهره نباشیم
قیمت سمعک وایرلس
سمعک ها بسیار متنوع اند. هر سمعکی بسته به آیتم های مختلفی که دارد ارزش گذاری می شود قیمت سمعک وایرلس نیز جزو قیمت های به نسبت بالا در نظر گرفته می شود. حداقل قیمت سمعک وایرلس از ۴ میلیون تومان شروع می شود و در بالاترین رده آن به ۱۹ میلیون نیز می رسد. تفاوت قیمتی سمعک ها نیز به تولید نهایی کیفیت صدا، استحکام و به روز بودن سمعک است. به عنوان مثال می توان مطرح کرد که در یک کمپانی مثلا زیمنس آلمان طیفی از سمعک های هوشمند وایرلس وجود دارد که حدود همین سمعک ها نیز از ۵ میلیون تا ۱۷ میلیون می رسد بنابراین قیمت سمعک وایرلس در برندهای مختلف و نیز در رده های مختلف همین کمپانی ها نیز با هم متفاوت می باشند. نکته شایان ذکر این است که در کنار قیمت سمعک، انتخاب مناسب سمعک برای کم شنوایی های مختلف نیز از آیتم های بسیار تاثیرگذار بر تجویز صحیح سمعک می باشد. انتخاب و تجویز سمعک از وظایف اصلی شنوایی شناس یا متخصص شنوایی (Audiologist) می باشد.
سخن پایانی
نسل جدید سمعک امکانات زیادی و ازجمله وایرلس بودن را به سمعک های اضافه کرده اند. این آیتم بسیار کاربردی و سمعک را از یک وسیله غیرقابل تنظیم به یک وسیله کاملا در دسترس کاربر، تبدیل کرده است. اگر قصد خرید سمعک دارید بهتر است از سمعک وایرلس استفاده کنید و از مزایای آن بهره مند شوید. با نسل جدید سمعک ها، لحظه ای از زندگی را از دست ندهید.
با نسل جدید سمعک ها، لحظه ای از زندگی را از دست ندهید.
پرسش های رایج سمعک وایرلس
همان طور که پیشتر اشاره شد انواعی از سمعک های هوشمند وایرلس و حتی سمعک فراهوشمند وایرلس داریم که بسته به مدل و سال تولید آنها قیمت های متفاوتی نیز دارند. در ادامه برخی از مهمترین پرسش های که در زمینه سمعک وایرلس وجود دارد پاسخ داده می شود. در ادامه به این پرسش ها پاسخ خواهیم داد.
سمعک وایرلس چیست؟
سمعک های وایرلس سمعک های هستند که از طریق بلوتوث با دیگر وسایل بلوتوث دار مانند موبایل، تبلت، تلویزیون و… متصل شوند و می¬توان صدای آنها را به صورت مستقیم از سمعک شنید.
انواع سمعک وایرلس کدامند؟
سمعک های وایرلس دار ۲ نوع هستند: ۱- سمعک های که از طریق بلوتوث انتقال صدا را انجام می دهند یعنی استریمنگ صدا و ۲- سمعک های که با استفاده از نرم افزارهای موبایلی می توان آنها را کنترل کرد مانند کم و زیاد کردن صدا و یا تغییر برنامه سمعک و … .
قیمت سمعک های وایرلس دار چقدر است؟
این سمعک ها نسبت به سمعک های معمولی قیمت بالاتری دارند و از حداقل قیمت ۵ میلیون تومان شروع می شوند و در بالاترین رده سمعک های وایرلس دار به ۱۵ میلیون تومان می رسند.
لوازم جانبی سمعک های وایرلس دار کدامند؟
تنها سمعک های که بلوتوث دارند قادر به ارتباط با دیگر اکسسوری یا وسایل جانبی سمعک ها می باشند. این وسایل شامل میکروفون ها، ریموت کنترل ها، رابط مخصوص تلویزیون، رابطه مخصوص موبایل و … می باشند.
از کجا سمعک وایرلس دار مناسب تهیه کنیم؟
در کلینیک سمعک تهران صفیر با مدیریت جناب آقای دکتر ولدبیگی، بهترین سمعک های روز دنیا با تکنولوژی وایرلس قابل عرضه می باشد.
نویسنده: دکتر ایوب ولدبیگی
دارای مدرک دکترای تخصصی شنوایی شناسی Doctor of philosophy Degrees( Ph.D.) Audiology از دانشگاه علوم پزشکی ایران (IUMS)، مدرس و عضو کادر آموزش دانشگاه، حیطه فعالیت تجویز انواع سمعک های به روز دنیا، ارزیابی تخصصی شنوایی و درمان وزوز گوش.
خوب بشنوید خوب زندگی کنید
سمعک تهران صفیر
دکتر ولدبیگی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!