سمعک شارژی زیمنس و بررسی قیمت مناسب سمعک های قابل شارژ
سمعک شارژی و قیمت آن ها چند نوع است ؟ سال های زیادی است که متخصصین حوزه سمعک به دنبال تولید انواع مدل های سمعک شارژی هستند و خوشبختانه چند سالی است که موفق به تولید این مدل از سمعک ها شده اند. سمعک ها به صورت کلی از باتری برای کار کردن استفاده می کنند. با توجه به انواع مدل سمعک ها، ۴ مدل باتری در اندازه های مختلف و از کوچک به بزرگ با اسامی ۱۰، ۳۱۲، ۱۳ و ۶۷۵ موجود می باشند. استفاده از باتری مزایا و معایبی در مقایسه با سمعک شارژی دارد. مزیت اصلی این سمعک های باتری خور استفاده مداوم بیشتر، از نوع شارژی است و معایب این مدل سمعک ها نیز لزوم تعویض مداوم باتری سمعک و مشکلات و هزینه تامین باتری و نحوه صحیح استفاده از آنها و مواردی از این قبیل است. با توجه به مشکلات مربوط به باتری در سمعک ها در مجموع، انگیزه ساخت سمعک های شارژی ایجاد شد و نهایتا منجر به تولید این سمعک ها گردید. تولید این سمعک ها مزایای و معایب زیادی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود.
با کمک فناوری های جدید، برای تمامی افراد با سبک های زندگی مختلف سمعک مناسب وجود دارد
۷ مزیت سمعک شارژی
هر تکنولوژی جدیدی که پا به عرصه می گذارد و وارد بازار می شود مزایای دارد که باعث جلب توجه توسط خریداران می شود. در مورد سمعک شارژی نیز به همین صورت است و این سمعک ها دارای مزایای رقابتی نسبت به سایر سمعک ها می باشند. در ادامه به ۷ مزیت مهم سمعک شارژی اشاره می شود:
- هزینه کمتر ناشی از عدم نیاز به خرید باتری سمعک
- مشکلات کمتر پیدا کردن باطری سمعک در موارد خاص
- نیازمند توجه هنگام خرید باتری شامل برند و تاریخ انقضاء
- قابل استفاده برای افراد سالمند که بیشتر در خانه هستند
- عدم خراب شدن سمعک به علت قراردادن اشتباه باتری
- قابلیت شارژ سریع سمعک ها و استفاده در مواقع ضروری
- شارژ سمعک ها با استفاده از پاور بانک و دیگر منابع تغذیه
۵ ایراد سمعک شارژی
جالب است بدانید که هر کالا یا وسیله جدیدی که وارد بازار و تولید می شود خالی از اشکال نیست و ممکن است ایرادهای داشته باشد. در مورد سمعک های جدید شارژی نیز به همین منوال است و این سمعک ها دارای اشکاتی می باشند. مهمترین این معایب عبارتند از:
- لزوم شارژ روزانه سمعک گوش برای استفاده هر بار
- عدم دسترسی به برق در برخی شرایط و مکان ها
- فراموش کردن شارژ سمعک و عدم استفاده تا هنگام شارژ
- هزینه بالاتر خرید سمعک شارژی نسبت به بقیه مدل ها
- نبود سمعک شارژی در همه مدل ها برای کم شنوایی ها
همان طور که ذکر گردید این مدل سمعک ها امتیازهای مثبت و منفی ای دارند که به نظر می رسد مزایای آن بیشتر است. و برای افرادی که بیشتر در منزل هستند و کمتر به خارج از منزل رفت و آمد می کنند بهتر است هرچند منعی برای افراد دیگر ندارد و شاید مهمترین ایراد این سمعک ها شارژ روزانه آنهاست. همچنین برای کسب اطلاع از باتری سمعک قابل شارژ به دیگر مقالات سایت تهران صفیر مراجعه نمایید.
شنیدن یکی از بهترین نعمت هاست: خود را از آن محروم نسازیم
شرکت های بزرگ تولیدکننده سمعک شارژی
تقریبا اغلب برندهای تولید کننده سمعک دارای این مدل ها هستند و سمعک های شارژی و هم باتری خور دارند. نکته قابل توجه این است که در تمام این شرکت ها صرفا سمعک های پشت گوشی به صورت شارژی هستند و مدل های سمعک داخل گوش در اکثر شرکت ها هنوز به مرحله تولید نرسیده اند. در حال حاضر (۲۰۲۰) تنها شرکت آمریکایی استارکی اخیرا سمعک های داخل گوشی طراحی و تولید کرده اند که قابلیت شارژ دارند. و به نظر می رسد در آینده ای نزدیک بقیه رقبا و شرکت کنندگان تولید سمعک، در همه مدل ها سمعک ها شارژی تولید خواهند کرد. از شرکت های بزرگ تولید کننده سمعک های شارژی می توان به شرکت های زیر اشاره کرد:
- شرکت سمعک استارکی آمریکا
- شرکت سمعک زیمنس آلمان
- شرکت سمعک یونیترون کانادا
- شرکت سمعک ویدکس دانمارک
- شرکت سمعک فوناک سوئیس
- شرکت سمعک اینترتون دانمارک
- شرکت سمعک سونیک آمریکا
قیمت سمعک شارژی
سمعک ها همان طور که قابل تصور است قیمت های متفاوتی دارند قیمت سمعک شارژی هم به نسبت کمی گرانتر از سمعک های هم رده خود می باشند. این اختلاف قیمتی به استفاده از باتری های لیتیومی که قابل شارژ می باشند و نیز شارژی که به همراه این سمعک هاست برمی گردد. قیمت سمعک شارژی در کمترین مقدار به ۶ میلیون تومان از برندهای مختلف می رسد. این قیمت برای برندهای است که توانایی ساخت و تولید این سمعک ها را به صورت انبوه دارند. قیمت سمعک شارژی در بالاترین رده قیمتی در برندهای مختلف هم به حدود ۱۵ میلیون تومان می رسد. این نکته قابل ذکر است که الزاما این سمعک علی رغم مزیت قابل شارژ بودن برای همه افراد کاربرد مناسبی ندارد چرا که نیاز به شارژ کردن روزانه دارد و این موضوع ممکن است برای افرادی که شغل فعالی دارند و کمتر خانه نشین هستند مناسب نباشد. برای اطلاع از قیمت سمعک شارژی به کلینیک سمعک تهران صفیر مراجعه کنید تا قیمت های به روز آن به شما داده شود.
قیمت سمعک ها در مقایسه با فایده ای که به ما می رسانند بسیار اندک است!
سخن پایانی
تمام تلاش شرکت کننده های تولید سمعک از یک طرف و افراد متخصص حوزه شنوایی و سمعک از طرف دیگر، بر این است که سمعک های کاربردی مفید برای کسایی که افت شنوایی دارند ایجاد کنند و نعمت شنوایی را به این افراد برگردانند. توصیه می شود برای مشاوره و دیدن سمعک های جدید تولید شده در دنیا به مراکز و کلینیک های شنوایی شناسی مراجعه کنید و سپس اقدام به خرید سمعک نمایید. سمعک خوب با تجویز علمی و مناسب، زندگی افراد با افت شنوایی تغییر خواهد داد.
پرسش های رایج سمعک شارژی
پرسش های در ذهن مخاطب و خواننده سمعک های شارژی با خواندن مقالات مربوط به این سمعک ها ایجاد می شود. این پرسش های کمک می کنند که تصمیم راحتر و سریع تری برای انتخاب کردن یا انتخاب نکردن این سمعک ها گرفته شود. برای همین موضوع تعدای از پرسش های رایج در این ارتباط آمده است. در ادامه به این پرسش ها پاسخ خواهیم داد.
سمعک شارژی، چه نوع سمعکی هستند؟
سمعک های اخیرا تولید و به بازار عرضه شده اند که به جای استفاده از باتری، قابل شارژ شدن هستند این سمعک ها بدون نیاز به باتری و با هر شارژ شدن می توانند مورد استفاده قرار گیرند.
نحوه استفاده سمعک های شارژی چگونه است؟
برای هر بار استفاده از این سمعک ها، باید آنها را بین ۳ تا ۵ ساعت شارژ کرد و بعد از شارژ کردن می توان بین ۱۵ تا ۲۰ ساعت از آنها استفاده کرد. این سمعک ها نیاز به شارژ روزانه دارند.
قیمت سمعک های شارژی چقدر است؟
سمعک های شارژی در چند سال اخیر تولید و وارد بازار شده اند. این سمعک های معمولا جزو رده های بالای هر برند محسوب می شوند. نسبت به باقی سمعک ها قیمت کمی بالاتری دارند. حداقل قیمت این سمعک ها با متعلقاتشان ۵ میلیون تومان می باشند و بالاترینشان به ۱۵ میلیون می رسند.
عمر مفید سمعک های شارژی چند سال است؟
در ساخت این سمعک ها معمولا از باتری های لیتیومی قابل شارژ استفاده شده است. عمر مفید این سمعک ها بستگی به شارژ و دشارژ شدن باتری دارند که معمولا بیش از هزار بار انجام می پذیرد و بعد از آن عملکرد پایین تری می گیرند بنابراین بین ۵ تا ۷ سال را می توان برای آنها در نظر گرفت.
چه برندهای سمعک های قابل شارژ دارند؟
اخیرا اکثر برندهای بزرگ دنیا مبادرت به تولید این سمعک ها کرده اند اما برخی سمعک های شارژی بهتر و قابل قبولی¬تری عرضه کرده اند از جمله آنها می توان به فوناک سوئیس، زیمنس آلمان، اتیکن دانمارک و یونیترون کانادا اشاره کرد.
از کجا سمعک شارژی مناسب تهیه کنیم؟
کلینیک شنوایی و تجویز سمعک تهران صفیر، یکی از مراکز شنوایی است که در شهر تهران واقع شده است. در این مرکز کلیه سمعک های شارژی توسط جناب آقای دکتر ولدبیگی تجویز می گردد.
نویسنده: دکتر ایوب ولدبیگی
دارای مدرک دکترای تخصصی شنوایی شناسی Doctor of philosophy Degrees( Ph.D.) Audiology از دانشگاه علوم پزشکی ایران (IUMS)، مدرس و عضو کادر آموزش دانشگاه، حیطه فعالیت تجویز انواع سمعک های به روز دنیا، ارزیابی تخصصی شنوایی و درمان وزوز گوش.
خوب بشنوید خوب زندگی کنید
سمعک تهران صفیر
دکتر ولدبیگی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!