سمعک oticon چه قابلیت ها و لوازم جانبی ای دارد؟
از طریق وسایل جانبی، می توان سمعک oticon ( اتیکن ) را با دیگر دستگاه های ارتباطی مانند موبایل، تلویزیون، MP3 player، و سایر دستگاه های بلوتوث دار متصل کرد و به صورت راحتر از صدای آنها لذت برد.
معمولا با سمعک اکثر مشکلات شنوایی افراد کم شنوا حل می شود با این حال اگر کم شنوایی زیاد باشد و یا نیاز به دریافت صدا با وضوح بالا وجود داشته باشد مانند کلاس درس برای دانش آموزان و یا حتی افراد سالمندی که نیاز به دیدن تلویزیون و شنیدن صدای رادیو با کیفیت مناسب و …دارند ممکن است با تنها استفاده از سمعک به صدرصد بهره مندی نرسند. به همین دلایل اکثر کمپانی های بزرگ دنیا وسایل جانبی یا اکسسوری های تولید کرده اند که نیازهای مختلف این افراد را بر طرف می سازنند. سمعک oticon دانمارک یکی از این کمپانی ها می باشند.
در واقع وسایل جانبی سمعک، وسایلی هستند که جداگانه باید خریداری شوند و با اتصال به تلویزیون، موبایل و یا سایر وسایل باعث می شوند که افراد صداهای دستگاه های مختلف و یا افراد دورتر از خودشون را به راحتی دریافت نمایند.
سمعک oticon ، نیز دارای طیف وسیعی از اکسسوری ها یا وسایل جانبی است که برای مقاصد مختلفی طراحی و تولید شده اند. در کلینیک شنوایی سنجی و تجویز سمعک تهران صفیر، انواع سمعک های به روز دنیا و نیز سمعک اتیکن و وسایل جانبی این سمعک ها موجود می باشند و بنا به نیازهای مختلف کاربران مختلف تنظیم می گردند. هدف استفاده از این وسایل این است که اگر با تجویز سمعک مشکل به طور صدرصدی برطرف نشد با استفاده از این وسایل جانبی و کمکی سمعک ها، افراد بتوانند مانند یک فرد طبیعی تمام اصوات محیطی و گفتاری را دریافت نمایند. متذکر می شود الزامی برای استفاده از این وسایل برای همه وجود ندارد و صرفا در افرادی که نیاز مبرم دارند این وسایل تجویز و تنظیم می گردند.
علاوه بر وسایل جانبی، نرم افزارهایی موبایلی هم موجود می باشد که با دانلود رایگان و نصب این برنامه ها بر روی گوشی موبایل، امکان تغییر صدا و برنامه و نیز خاموش کردن سمعک، نشان دادن وضعیت باتری ها و …. وجود دارد. این نرم افزارها بسیار مفید و کاربردی است و باعث می شود کاربر سمعک بدون نیاز به درآوردن سمعک و یا دست زدن به سمعک به صورت وایرلس، سمعک خود را کنترل نمایند بدون اینکه کسی متوجه این قضیه شود. در ادامه به صورت خلاصه در مورد قیمت سمعک oticon دانمارک و اکسسوری های مرتبط با این سمعک ها صحبت می شود.
قیمت سمعک oticon
سمعک ها در هر برندی دارای ارزش های متفاوتی هستند قیمت سمعک oticon ، نیز دارای بازه قیمتی گسترده ای است. قیمت سمعک از هر برندی متاثر از آیتم های هست که در آن به کار رفته است. به عنوان مثال اگر سمعکی به صورت هوشمند صدا را پردازش کند قطعا از سمعکی که صدا را به صورت آنالوگ آنالیز می کند بالاتر است. اگر سمعکی دارای مدار فیدبک گیری قوی ای باشد که باعث می شود سمعک کمتر سوت بزند قیمتش بالاتر از سمعکی است که این تکنولوژی را ندارد. اگر سمعک درک گفتار در محیط های نویزی بهتری ایجاد کند دارای قیمت بالاتری نسبت به سایر سمعک های که این تکنولوژی را ندارند می باشند. بنابراین بسته به این آپشن ها و بسیار آیتم های دیگری، در نهایت یک سمعک در یک رده قیمتی قرار می دهند. قیمت سمعک oticon ، نیز نسبت به دیگر برندهای موجود در بازار ایران دارای بازه قیمتی بیشتری است به طوری که قیمت این سمعک ، در رده پایین حدود ۲ میلیون و صد هزار تومان شروع می شوند و در بالاترین سطوح قیمتی به ۱۷ میلیون تومان برای هر سمعک می رسد. در این بازه قیمتی به فاصله ۲ میلیون تومان انواع سمعک oticon ، یافت می شود. سمعک های داخل گوشی نامرئی، سمعک های هوشمند و فراهوشمند، سمعک های شارژی و مدل های زیاد پشت گوشی با قدرت های متفاوتی که تمامی کم شنوایی ها را پوشش می دهند موجود می باشند. با توجه به متغییر بودن قیمت سمعک oticon ، توصیه می شود برای اطلاع از قیمت دقیق سمعک ها به کلینیک سمعک تهران صفیر مراجعه کنید.
وسایل جانبی سمعک oticon
همان طور که پیشتر ذکر گردید سمعک oticon دانمارک دارای پتانسیل اتصال به وسایل جانبی ای دارد که باعث می شود که عملکرد مناسب تری در موقعیت های دشوار شنوایی داشته باشند. این وسایل جانبی برای تمامی سنین با کاربردهای مختلف در دسترس می باشند. کار کردن با این وسایل بسیار ساده است و پس از اتصال اولیه با سمعک براحتی می توان از این وسایل کاربردی استفاده کرد. وسایل جانبی سمعک oticon که در دسترس هستند هفت تا هستند که در ادامه کاربرد هر کدام از این وسایل شرح داده می شود. شایان ذکر است این وسایل بر خلاف خود این سمعک، دارای قیمت های بسیار پایینی می باشند که می توان در صورت نیاز مورد استفاده قرار گیرند.
- استریمر پرو (Streamer Pro)
- آداپتور تلفن (Phone adapter 2)
- آداپتور تلویزیون (TV adapter 2)
- میکروفون سمعک (Microphone)
- ریموت کنترل (Remote control 2)
- اف ام آمیگو (Oticon Amigo FM)
- کانکت کلیپ (Connect Clip)
استریمر پرو (Streamer Pro) در سمعک oticon
با استفاده از استریمز پرو می توان سمعک اتیکن را به موبایل یا سایر وسایل بلوتوث دار متصل کرد. و صدای آن صدا را از سمعک شنید. در واقع با این وسیله سمعک تبدیل به یک هدفون حرفه ای می شود و صدای آن وسیله به راحتی از سمعک شنیده می شود.
ویژگی های این دستگاه:
- باتری با طول عمر بالا
- ظاهری مناسب و زیبا
- کار کردن بسیار راحت با آن
- سازگاری با تمام وسایل بلوتوث دار
- اتصال اسان به سیستم FM
- دارای Integrated T-coil
آداپتور تلفن (Phone adapter 2) در سمعک oticon
با اتصال آداپتور تلفن به تلفن ثابت، صدای تلفن به سمعک انتقال می یابد. فرد حتی با فاصله حدود ۱۵ متر می تواند به راحتی از تلفن استفاده کند. در افرادی با مشکل شنوایی شدید تا عمیق که با تلفن مشکل در درک گفتار دارند با کمک این وسیله مشکل آنها برطرف می شود.
همچنین در سایت تهران صفیر به معرفی برندهای گوناکون سمعک و مشخصات آن ها و همچنین قیمت سمعک های مختلف پرداخته ایم.
آشنایی با انواع مختلف برندهای سمعک: سمعک یونیترون
آداپتور تلویزیون (TV adapter 2)
با اتصال این آداپتور به تلویزیون، فرد می تواند صدای تلویزیون را از طریق سمعک بشنود. تا محدوده ۱۵ متر امکان انتقال صدا وجود دارد. فی الواقع این وسیله به تلویزیون متصل می شود. سپس از طریق این وسیله، صدای تلویزیون بدون در نظر گرفتن فاصله به صورت مستقیم از سمعک شنیده می شود. این وسیله برای سالمندان و کسایی که افت زیادی دارند و بیشتر وقتشون پای تلویزیون می گذرد بسیار مناسب است.
میکروفون سمعک
با استفاده از میکروفون سمعک oticon فرد کم شنوا می تواند فاصله بین خود و گوینده را از بین ببرد و صدای فرد گوینده از طریق این میکروفن به صورت بی سیم و با وضوح بالا در سمعک خود دریافت کند. در واقع با استفاده از این وسیله، فرد می تواند صدای گوینده را از فاصله دور به راحتی و با کیفیت مناسب دریافت نماید. برای کسب اطلاع از قیمت سمعک ارزان می توانید به دیگر مقالات سایت تهران صفیر مراجعه نمایید.
ریموت کنترل در سمعک oticon
از طریق ریموت کنترل ، این دستگاه کوچک و ظریف که به عنوان ریموت کنترل استفاده می شود می توان سمعک خود را کنترل کرد. این دستگاه با تمام سمعک های اتیکن که مجهز به بلوتوث هستند اتصال برقرار می کند. با این دستگاه بدون دست زدن به سمعک و صرفا با فشردن چند دکمه بر روی این دستگاه می توان صدای سمعک را زیاد کم، و زیر یا بم تر کرد و حتی برنامه های مختلف را تغییر داد به جهت بزرگی دکمه های تعبیه روی دستگاه ریموت، استفاده از آن بسیار راحت و با سهولت انجام می پذیرد.
اف ام آمیگو (Oticon Amigo FM)
اف ام آمیگو از سه بخش تشکیل شده است: میکروفون، گیرنده، فرستنده با استفاده از این دستگاه، کاربران می توانید به راحتی و حذف فاصله صدای شخص گوینده را در سمعک خود داشته باشند. این دستگاه برای کودکان کم شنوا برای استفاده در کلاس درس یا افرادی که مشکل افت شنوایی زیاد دارند مناسب است.
کانکت کلیپ (Connect Clip)
کانکت کلیپ وسیله جانبی مخصوص سمعک های رده بالایoticon مانند نسل سمعک های OPN است. با استفاده از این وسیله، سمعک های شما تبدیل به یک هدفون بی سیم می شوند و شما می توانید صدا را به صورت بی سیم و با کیفیت استریو (دو گوشی ) گوش دهید. از این وسیله به عنوان ریموت کنترل در سمعک oticon ، هم استفاده می شود.
برای آشنایی با سمعک نامرئی به بخش مقالات مراجعه نمایید.
نرم افزارهای موبایلی سمعک oticon
نرم افزاهای موبایلی سمعک های oticon دانمارک به صورت رایگان در دسترس هستند. این نرم افزار ها را باید در ابتدا دانلود و روی گوشی های اندروید یا آیفون نصب کرد. سپس سمعک را با نرم افزار های متصل (Pair) کرد و در ادامه می توان از طریق نرم افزار صدای سمعک را کم یا زیاد کرد یا برنامه های مخصوص آن را تغییر داد و سایر امکاناتی که بسته به خود سمعک و نیز نرم افزار می باشند استفاده کرد. در این بخش به بررسی نرم افزار های موبایل سمعک oticon می پردازیم.
نرم افزار Connect Line
در نمایندگی سمعک اتیکن با استفاده از نصب این نرم افزار در موبایل و تبلت می توان صدای سمعک خود را تا حدی کنترل و تنظیم کرد. تنظیماتی از قبیل کم و زیاد کردن صدا، تغییر برنامه را می توان اشاره کرد.
نرم افزار Oticon On
با این نرم افزار می توان علاوه بر تنظیم سمعک oticon و کنترل آن، از قابلیت اتصال سمعک با اینترنت و استفاده از سرویس IFTTT اینترنتی استفاده کنید. این قابلیت مخصوص سمعک های رده عالی OPN می باشد. قابلیت ها و سرویس IFTTT در سمعک oticon شامل موارد زیر است:
• تغییر تنظیمات سمعک هنگام رسیدن به محل کار
• فعال شدن اتوماتیک TV Streamer
• هشدار دهنده ضعیف بودن باتری
• هشدار دهنده صوتی وقتی مهمانی پشت در دارید!!
• هشداردهنده تقویم بر روی سمعک از طریق گوشی
• هشداردهنده برای پیام های تلفن همراه
• خاموش کردن چراغ ها پس از ترک خانه!
• پیدا کردن سمعک با هشدار سمعک (find my hearing aid)
کلام پایانی
با توجه به پیشرفت در زمینه ساخت سمعک oticon و وسایل جانبی سمعک ها، تقریبا برای همه افراد با کم شنوایی مختلف، سمعک های که مشکل کم شنوایی را برطرف کنند وجود دارد. برای اطلاع از قیمت سمعک اتیکن ، انواع سمعک های روز دنیا و مزایای هر کدام از آنها، توصیه می شود ضمن مطالعه در این مورد در سایت تهران صفیر، به کلینیک های شنوایی مراجعه کرده و از نزدیک شاهد پیشرفت علم در حوزه سمعک باشید. بدون شک دیدن این وسایل و مزایای هر کدام، نظر هر فردی خصوصا افراد با مشکل شنوایی که ممکن است رغبتی به استفاده از این وسایل نداشته باشند تغییر خواهد داد.
امید است با کمک پیشرفت در حوزه سمعک، کسی از مشکل کم شنوایی رنج نبرد (آقای دکتر ولدبیگی).
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!