سمعک نامرئی | خرید با بهترین قیمت در انواع مختلف
اگر از کم شنوایی رنج می برید و دوست ندارید از سمعک استفاده کنید مطالعه مطلب مربوط به سمعک نامرئی را به شما پیشنهاد می کنم. همچنین برای کسب اطلاع از قیمت سمعک نامرئی می توانید به مقالات دیگر سایت مراجعه نمایید.
بیشتر افرادی که مشکل شنوایی دارند و کلمات را به درستی تشخیص نمی دهند حاضر به استفاده از سمعک نیستند. از مهمترین دلایل استفاده نکردن از سمعک، ترس و نگرانی از دیده شدن سمعک است. اما همین افراد اگر اطمینان حاصل کنند که با استفاده از سمعک هایی که اصلا قابل دید نیست می توانند مانند یک فرد سالم و حتی بهتر از یک فرد سالم! بشنود از سمعک استفاده می کنند.
من دکتر ایوب ولدبیگی متخصص ارزیابی شنوایی و تجویز سمعک قصد دارم در این مقاله در مورد این سمعک ها با شما صحبت کنم و تمام ویژگی های مثبت و منفی آن را ذکر نمایم. پس اگر در این رابطه نیاز به اطلاعات دارید با ما همراه شوید.
حقیقتا هیچ فردی دوست ندارد نشنود. نشنیدن اثرات بدی بر زندگی دارد ارتباط برقرار کردن سخت می شود فرد دچار انزوا، افسرگی و مشکلات شناختی می شود.
از طرفی وقتی با استفاده از سمعک و البته سمعک های که قابل دید نیستند مشکل شنوایی مرتفع بشود و فرد همه اصوات چه اصوات گفتاری و چه اصوات محیطی دلنشین مانند صدای باران، دریا و … بشنود رضایت فرد بیشتر و کیفیت زندگی بالاتر خواهد رفت.
خود را از لذت شنیدن محروم نکنید.
بدون هیچ نگرانی مشکل شنوایی خود را به ما بسپارید و از تجویز و استفاده از سمعک های کاملا نامرئی لذت ببرید. بنده و مجموعه کلینیک سمعک تهران صفیر متهعد به بهترین و بالاترین سطح تجویز سمعک های نامرئی هستیم. همچنین اینکه برای اطمینان از مفید بودن سمعک، قبل از خرید سمعک امکان شنیدن و امتحان سمعک فراهم می باشد.
در ادامه در ابتدا به صورت مختصر در مورد این سمعک ها صحبت می شود و سپس به صورت جامع اطلاعاتی در مورد سمعک های داخل گوش از بزرگترین سمعک ها تا کوچکترین سمعک های نامرئی ساخته شده در دنیا ذکر میگردد.
لذا با توجه به نیاز خود می توانند هر قسمت از این مقاله را مطالعه فرمایید.
بر اساس مستندات علمی، به سمعکی سمعک نامرئی گفته می شود که به صورت کامل درون مجرای گوش قرار گیرد. در این شرایط باید در تمام زوایا، وقتی به گوش فرد نگاه می کنیم هیچ چیزی درون مجرای گوش دیده نشود. سمعک ها بر اساس آناتومی گوش هر فرد ساخته می شوند و در واقع منحصر به فرد هستند. لذا ممکن است یک سمعک نامرئی برای یک شخص در صورت گذاشته شدن داخل مجرای گوش فرد دیگری دیده شود.
این سمعک ها معمولا بر اساس شکل طبیعی مجرای گوش که به شکل حرف انگلیسی “S” خوابیده می باشد بعد از خم دوم کانال گوش قرار میگیرند. این سمعک ها به فاصله نزدیکی از پرده گوش قرار می گیرند و برای افرادی که نمیخواهند به هیچ وجه سمعک آنها پیدا باشد مناسب است. تبحر و مهارت ادیولوژیست در قالبگیری و همچنین اندازه مجرای نقش بسزایی در ساخت سمعک نامرئی ایفا می کند.
سمعک های نامرئی، زیرمجموعه ای از انواع سمعک های داخل گوشی هستند. سمعک های داخل گوشی هم بر اساس اندازه که دارند و داخل گوش قرار می گیرند اسامی مختلفی دارند اما آنچه را که به صورت عموم به اسم سمعک نامرئی شناخته می شود دو مدل هستند:
- CIC : که این سمعک ها به صورت کامل داخل کانال گوش قرار می گیرند. نکته مهم برای این مدل سمعک ها این است که ممکن است این سمعک ها در یک فرد کاملا غیرقابل دید باشد و در فرد دیگری مثلا با کانال باریک یا افراد با سن پایین، قسمت های از آن از نمای کناری قابل دید باشد. اما قطعا همین مدل هم از نمای روبرو، یعنی وقتی از جلو به فرد نگاه می کنیم غیر قابل دید می باشد.
- IIC: این سمعک ها سمعک نامرئی واقعی هستند یعنی در تمام زوایا غیر قابل دید می باشند. این سمعک ها در چند سال اخیر وارد بازار شده اند و لذا قابل قیاس با سمعک های قبلی از نظر اندازه نیستند. استفاده از این سمعک ها بسیار ساده و در بسیاری از افراد قابل استفاده می باشد. نکته مهم این است که اگر فردی به صورت غیرطبیعی دارای کانال گوش تنگ و یا کم شنوایی زیاد باشد نمی تواند از این سمعک ها استفاده کنند.
به طور خلاصه در مورد این سمعک ها می توان گفت که، اگر مشکل کم شنوایی دارید و حتی دوست ندارید نزدیک ترین آدم ها به شما از این موضوع اطلاع داشته باشند با خیال راحت می توانید از این سمعک ها استفاده کنید و اشتباه شنیدن ها و سوء تفاهم های ناشی از کم شنوایی و بدشنوایی را از بین ببرید.
در ادامه توضیحی در مورد انواع سمعک ها داخل گوشی و انواع سمعک های نامرئی با تمام ویژگی ها آنها ذکر می گردد. همچنین مهمترین این سمعک از برند ها و شرکت های بزرگ دنیا ذکر گردیده است.
برای قیمت این سمعک ها، به صفحه قیمت سمعک مراجعه کنید ولی به صورت خلاصه هزینه این سمعک ها را با توجه به تکنولوژی های موجود از ۳ تا ۱۰ میلیون تومان می توان برآورد کرد.
انواع سمعک نامرئی داخل گوشی
سمعک ها به صورت کلی به دو دسته پشت گوشی و داخل گوشی دسته بندی می شوند. سمعک نامرئی جزوء سمعک های داخل گوشی دسته بندی می شوند. در ادامه انواع سمعک های داخل گوشی ذکر می گردند. این سمعک ها بر اساس جایگاه قرارگیری درون صدفه و مجرای گوش اسم گذاری می شوند.
در ادامه هر کدام از این سمعک ها از بزرگترین سمعک های که درون لاله و مجرا قرار میگیرند تا کوچکترین سمعک های که در داخلی ترین قسمت مجرای گوش قرار میگیرند و قابل رویت نیستند ذکر می شود.
سمعک نامرئی مدل ITE
سمعک های داخل گوشی (ITE (In the ear، به سمعک های گفته می شوند که قسمت صدفه یا گودی لاله گوش را علاوه بر مجرای گوش پر می کنند. سمعک نامرئی از نمای کنار و حتی جلو قابل دیده شدن می باشند. این مدل سمعک ها هم بر حسب اینکه چه مقدار از حجم لاله گوش را پر کرده باشند تقسیم بندی می شوند.
به این ترتیب اگر همه ی بخش های صدفه گوش خارجی (گودی لاله گوش) را در برگیرد به نام شل یا (Shell) و اگر تنها نیمه پایینی کونکا و صدفه را در برگیرد نیمه شل یا (half shell) و چنانچه بخش داخلی صدفه را پر کند (Low Profile) می گویند.
قابل ذکر است این سمعک های داخل گوشی نامرئی و غیرقابل دید نیستند و همان طور که در شکل زیر ملاحظه می کنید از نمای کناری کاملا قابل مشاهده است. با این وجود افرادی که کم شنوایی های زیاد دارند و نمی خواهند از سمعک های پشت گوشی بزرگ استفاده کنند این سمعک ها گزینه مناسبی هستند.
سمعک نامرئی مدل ITC
این سمعک های داخل گوشی که (ITC (In the canal، نامیده می شوند تنها قسمت پایین صدفه را در بر میگیرند و به عبارتی تنها یک چهارم گودی لاله را پر میکند. سمعک نامرئی از نمای روبرو قابل دیده شدن نیستند ولی از زوایای کناری قابل دید می باشند. این سمعک ها مناسب افرادی هستند که کم شنوایی نسبتا زیادی دارند اما دوست دارند همچنین سمعک آنها قابل دید نباشد. این سمعک ها کوچکترین سمعک هایی هستند که توانایی جایگذاری میکروفون جهت دار یا دایرکشنال در آنها وجود دارد.
علی رغم قرار گیری این سمعک ها در داخل گوش، ولی همچنان این سمعک ها قابل دید می باشند و اسم سمعک نامرئی برای این مدل سمعک ها مناسب نیست.
سمعک نامرئی مدل CIC
این مدل سمعک ها که به اختصار (CIC (Complete in the canal نامیده می شوند درون کانال گوش قرار می گیرند. در واقع این سمعک به طور کامل داخل کانال گوش را پر می کند و هیچ قسمتی از بدنه این سمعک در بخش صدفه یا گودی لاله قرار نمیگیرند. این سمعک ها از نمای روبرو قابل دیده شدن نیستند. تنها زاویه ای که میتوان قسمت بیرونی سمعک را مشاهده کرد زاویه ۹۰ درجه است. در سایر زوایا قابل دید نیستند. این نوع سمعک نامرئی بیشترین استفاده کننده را دارند.
این سمعک ها، شروع سمعک های نامرئی می باشند و خصوصا برای آقایان و کسانیکه مجرای بزرگتری دارند گزینه بسیار مناسبی می باشند. این سمعک ها متناسب با شکل مجرای گوش ساخته می شوند و به صورت بسیار ساده قابل استفاده می باشند. همچنین اینکه این سمعک ها را می توان با استفاده از نرم افزار موبایلی کنترل کرد.
تصور کنید در یک جلسه خودمانی و یا رسمی نشسته اید و همچنان که از این سمعک ها استفاده می کنید نمی توانید براحتی و با وضوح بالا همه گفتار افراد را تشخیص دهید، از طرفی هم دوست ندارید کسی متوجه شود شما از سمعک استفاده می کنید در این حالت با استفاده از نرم افزار موبایلی، بدون دست زدن به سمعک یا خارج کردن آن، صدا و وضوح صدای را از طریق موبایل افزایش می دهید. و این باعث می شود که شما کلمه ای از گفتار را از دست ندهید. و چقدر استفاده از تکنولوژی به بهبود کیفیت زندگی کمک می کند!
سمعک نامرئی مدل IIC
این سمعک ها که مخفف کلمات انگلیسی Invisible in the canal هستند به صورت اختصار IIC نامیده می شوند. این مدل سمعک نامرئی ۱۰۰ درصد ناپیدا هستند در واقع طوری درون مجرای گوش قرار می گیرند که در تمام زوایا و حتی از کنار هم قابل رویت نیستند. این سمعک ها در حقیقت سمعک های نامرئی واقعی هستند. علت دیده نشدن این سمعک ها این است که بعد از انحناء طبیعی گوش یعنی بعد از خم دو کانال گوش قرار می گیرند.
این سمعک در فاصله نزدیکی از پرده گوش قرار میگیرند. تبحر ادیولوژیست نقش مهمی در ساخت بهتر و راحتر این نوع سمعک ها ایفا می کند. قابل ذکر است تکنولوژی ساخت این سمعک ها در چند سال اخیر حاصل شده است. این سمعک ها برای افرادی که کم شنوایی متوسط دارند جوابگو است و در کم شنوایی های بیشتر امکان استفاده از این سمعک ها مقدور نیست. با استفاده از این مدل سمعک ها، نشنیده ها را قابل شنیدن کنید بدون اینکه شخصی جز شما بفهمد که از سمعک استفاده می کنید.
کلینیک شنوایی و سمعک تهران صفیر، مجهز به تکنولوژی ساخت سمعک نامرئی IIC می باشد.
سمعک نامرئی آماده و از پیش ساخته
این سمعک ها بر اساس میانگین گوش افراد به صورت آماده و از پیش ساخته وجود دارند. تعدادی از شرکت های بزرگ تولید سمعک این سمعک ها رو درست می کنند. این سمعک ها دارای دو قسمت اصلی هستند: ۱- بدنه سمعک که در همه سمعک ها یکسان است و ۲- پروپ ها یا سری های که به این سمعک ها وصل می شوند و در اندازه های متفاوت موجود می باشند. برای تجویز این مدل سمعک نامرئی نیاز به قالبگیری وجود ندارد. می توان در همان روز ارزیابی این سمعک ها را بدون فوت وقت تجویز و تنظیم کرد.
مزایای سمعک نامرئی
شاید استفاده از سمعک و دیده شدن سمعک برای بسیاری از افراد با مشکل شنوایی به حدی از نظر روانی سخت باشد که بسیاری از این افراد ترجیح می دهند از سمعک استفاده نکنند. استفاده از سمعک نامرئی این مشکل را مرتفع کرده است به طوریکه افراد بدون کوچکترین نگرانی در مورد دیده شدن سمعک به راحتی می توانند از این سمعک ها استفاده کنند و مشکل کم شنوایی آنها از بین برود.
در کنار مسائل روانشناسی استفاده از سمعک نامرئی، خود این سمعک ها از نظر کارکرد و ویژگی های الکترواکوستیکی مطابق با کم شنوایی مزایای متعددی دارند. در ادامه به مهمترین این ویژگی ها به صورت خلاصه اشاره می کنیم.
برخی مزایا
- مکان یابی بهتر صدا محیطی
- جهت یابی بهتر اصوات گفتاری
- کوچک بودن و نامرئی بودن
- استفاده از رزونانس طبیعی لاله گوش
- رضایت مندی بیشتر بیماران از این سمعک ها
- کیفیت بهتر صدا بواسطه نزدیکی به پرده گوش
- انتقال و وضوح بهتر صدا به گوش بواسطه نزدیکی به پرده
- فیدبک و سوت کشیدن کمتر بخاطر فیت شدن بهتر
- کاهش اثر انسداد گوش و کاهش احساس کیپ بودن گوش
- مقبولیت بیشتر در بین دیگر مدل های سمعک نامرئی
- پتانسیل تجویز سمعک نامرئی هوشمند
- استفاده از سیستم وایرلس در سمعک نامرئی
- مورد استفاده در محیط های شنیداری مختلف
- پردازش های دو گوشی و شنوایی متعادل تر
- تطبیق اتوماتیک با تلفن همراه و تلفن های رومیزی
- استفاده طبیعی از گوش حین مکالمه با این سمعک ها
- قابل استفاده برای تقریبا همه افراد
- مصرف باتری کمتر به خاطر قدرت کمتر نسبت به بقیه سمعک ها
- استفاده از اپلیکیشن های موبایلی برای کنترل بهتر سمعک
- عدم تاثیر از نویز باد به واسطه قراگیری در عمق مجرا
محدودیت های سمعک نامرئی
سمعک های نامرئی علی رغم مزایای فراوانی که دارند دارای محدودیت های نیز می باشند که باعث می شود در همه شرایط و برای همه افراد قابل استفاده نباشد. هرچند نداشتن شرایط لازم برای استفاده از سمعک نامرئی، نباید باعث شود که فرد از سمعک استفاده نکند. استفاده نکردن از سمعک باعث تاثیرات منفی بر دستگاه شنوایی و گاها پیشرفت کم شنوایی و نیز ممکن است در توانایی های شناختی هم آسیب ایجاد کند. در ادامه محدودیت های سمعک نامرئی ذکر می گردد.
برخی محدودیت ها
- عدم استفاده در کم شنوایی های شدید و عمیق
- محدودیت استفاده در افرادی که مجرای کوچک دارند
- محدودیت استفاده در افرادی که مشکل حرکتی دارند
- نسبتا سمعک های گران قیمتی هستند
- عدم کارائی در بیماران با عفونت و ترشحات دائمی گوش
- عدم استفاده در افرادی که جراحی گوش انجام داده اند
- عدم استفاده از میکروفون های جهت دار در ساخت آنها
- عدم استفاده در افرادی با مجرای ناهنجار یا کلاپس
- محدودیت در افرادی که پارگی پرده گوش دارند
تجویز سمعک نامرئی
تجویز سمعک های نامرئی بر اساس اصولی پایه ریزی شده است. افرادی که تمایل به استفاده از این سمعک ها را دارند باید جزو افرادی نباشند که با محدودیت استفاده از سمعک های نامرئی روبرو هستند. به طور کلی می توان گفت فرد پس از مراجعه به کلینیک از نظر شنوای مورد ارزیابی قرار می گیرد چنانچه کم شنوایی در حد متوسط داشت در صورت داشتن سایر شرایط لازم می تواند از سمعک استفاده کند.
هر چه که کانال فرد بزرگتر باشد ساخت بهتر و کوچکتری امکان پذیر است. در کودکان به علت رشد مجرا و نیاز به ساخت دوره ای سمعک، تجویز این سمعک ها توصیه نمی شود. پس از ارزیابی شنوایی، قالبگیری از گوش فرد انجام می شود. مهارت و تجربه در این قسمت بسیار مهم است چرا که یک قالبگیری نامناسب باعث ساخت سمعک نامناسب می شود.
بعد از اینکه قالب گرفته شد سمعک بر اساس این قالب ساخته می شود. مرحله بعد تنظیم اولیه سمعک و دستورالعمل های لازم برای استفاده و عادت کردن به این سمعک ها است. مرحله نهایی شامل تنظیم نهایی و تثبیت فیتینگ مربوطه بعد از یک بازه زمانی متغییر خواهد بود. چکاب های دوره ای سالانه هم برای این سمعک ها بهتر است انجام شود. پس به صورت خلاصه مراحل زیر برای تجویز یک سمعک نامرئی انجام می شود.
مراحل تجویز
- بررسی شرایط لازم برای تجویز سمعک نامرئی
- قالبگیری از گوش فرد با ویژگی های سمعک نامرئی
- ساخت سمعک نامرئی در لابراتوار شرکت ها
- تنظیم اولیه در کلینیک و با حضور خود فرد
- تنظیم نهایی بعد از بازه زمانی متغیر با شرایط هر فرد
- چکاب های سالانه برای استفاده مفید و بهینه از سمعک
اجزا سمعک نامرئی
سمعک های نامرئی هم همه اجزای اصلی یک سمعک معمولی را دارا هستند. این اجزا عبارتند از ۱- میکروفون که وظیفه دریافت صدا را بر عهده دارد. ۲- برد سمعک (آمپلی فایر) که وظیفه پردازش صدا و گفتار را بر عهده دارد. ۳- رسیور یا بلندگو که صدای پردازش شده را تقویت میکند و از سمعک خارج می سازد. به علت سایز کوچک این سمعک، جایگذاری چیپ یا قطعه وایرلس در این سمعک ها امکان ندارد و لذا سمعک نامرئی معمولا با وسایل جانبی سمعک ها سازگار نیستند. اما در برخی از شرکت های سازنده سمعک ها، اپلیکیشن های موبایلی وجود دارد که از آن طریق می توان صدای سمعک را زیاد و کم کرد و یا به عبارتی سمعک را کنترل کرد.
نحوه قرارگیری سمعک داخل گوش
سمعک های نامرئی به علت اینکه در عمق مجرا قرار میگیرند گذاشتن و برداشتن آنها نسبت به سمعک های معمولی متفاوت است. برای این منظور در قسمت بیرونی سمعک و معمولا در قسمت پایین سمعک یک سیم پلاستیکی بسیار نازک و البته محکم به نام پین تعبیه می شود. از طریق این پین می توان سمعک را به راحتی از گوش خارج کرد. برای گذاشتن سمعک هم سمعک را داخل گوش قرار میدهید و پس از فشار دادن با انگشت کوچک در عمیق کانال قرار می گیرد. با چند بار تمرین کردن به راحتی و با سرعت بالا می توان سمعک نامرئی را داخل گوش قرار داد و همچنین آنها را از گوش خارج کرد. همچنین برای کسب اطلاع از انواع سمعک ها از جمله سمعک am به می توانید دیگر مقالات سایت تهران صفیر مراجعه نمایید.
قیمت سمعک نامرئی
مهمترین عامل تاثیر گذار بر روی قیمت سمعک تکنولوژی و فناوری به کار رفته در سمعک است. لذا ممکن است قیمت یک سمعک پشت گوشی پیشرفته چند برابر قیمت یک سمعک رده پایین باشد. اما به طور کلی قیمت های سمعک نامرئی شرکت های مختلف در بازه قیمتی ۳ میلیون تومان تا حدود ۹ میلیون تومان متغییر است. قطعا قالبگیری، تنظیم و در نظر گرفتن ویژگی های الکترواکوستیکی مجرا و سمعک یکی از ارکان تجویز درست این نوع از سمعک است.
توصیه می شود حتی المقدور این نوع سمعک را در مطب های ادیولوژی معتبر سفارش دهید.
سمعک نامرئی زیمنس
شرکت آلمانی سمعک زیمنس یکی از مهمترین شرکت های تولید سمعک است که تقریبا تمام رده سمعک نامرئی از رده پایه تا پیشرفته را شامل می شود. در ادامه به صورت خلاصه سمعک های نامرئی این شرکت را به صورت کاملا خلاصه معرفی میکنیم. همچنین برای کسب اطلاع از قیمت سمعک زیمنس میتوانید به بخش برند های سمعک رجوع کنید.
سمعک زیمنس مدل Insio Nx/ New
این سمعک ها داخل گوشی زیمنس جدیدترین سمعک نامرئی زیمنس محسوب می شوند.
در دو مدل CIC و IIC امکان ساخته شدن دارند. در سه سطح عملکردی ۳Nx,5Nx,7Nx موجود می باشند.
در مدل CIC دکمه فشاری آپشنال برای تنظیم برنامه یا صدا امکان پذیر است.
به واسطه ارتباط دو گوشی درک گفتار عالی را رقم میزند. این سمعک ها قابلیت کنترل با اپلیکیشن touch control را دارند.
همچنین قابلیت انقباط با سمعک های کراس در این سمعک ها وجود دارد.
سمعک زیمنس مدل Insio Primax
این رده از سمعک های داخل گوشی زیمنس همه انواع سمعک های داخل گوشی ITE,ITC,CIC و IIC را شامل می شود. در پنج سطح عملکردی قابل عرضه هستند. این مدل سمعک نامرئی دارای میکرون های جهت داری دوطرفه برای حذف نویز و وضوخ بهتر گفتار می باشند. مجهز به برنامه ناچ تراپی برای درمان وزوز گوش می باشند. و ارتباط بی سیم از طریق اپلیکیشن های موبایلیtouch Control برای کنترل صدای سمعک و همچنین استفاده از easyTek برای انتقال صدا به سمعک را دارا می باشد.
سمعک زیمنس مدل Silk Nx
این سمعک ها که به صورت آماده و پیش ساخته هستند جزو سمعک نامرئی زیمنس به حساب می آیند. در سه سطح عملکرد قابل عرضه هستند و کلا در یک مدل Click CIC موجود می باشند. برای کانال های مختلف از سر های پلاستیکی با سایز های مختلف استفاده می شود. دارای ارتباط دوطرفه و بلوتوثی هم می باشد. با برنامه موبایلی touch control هم سازگار است. با سمعک های کراس هم قابل تطبیق می باشد.
Silk Primax همه مشخصات مدل Nx را داراست و در ۵ سطح عملکردی موجود می باشد.
سمعک نامرئی اتیکن
یکی دیگر از کمپانی بزرگ تولید سمعک که سمعک نامرئی بسیار با کیفیتی را ارائه می کند شرکت سمعک اتیکن است. سه گروه از سمعک های رده عالی این شرکت دارای چیپ های هستند که می توان برای ساخت سمعک های داخل گوشی نامرئی واقعی یعنی IIC استفاده کرد.
این سه گروه عبارتند از:
- Alta2
- Nera2
- Ria2
این سمعک ها تا کم شنوایی های نزدیک ۷۵ دسی بل افت را پوشش می دهند. از انجایی که این سمعک ها داخل مجرای گوش قرار میگیرند انتخاب رنگ مناسب باعث می شود که سمعک ها کاملا مخفی بمانند. برای استفاده در جوامع مختلف با رنگ پوست بدن متفاوت از رنگ های بژ، قهوه ای روشن، قهوه ای متوسط ، قهوه ای تیره و مشکلی برای ساخت این سمعک ها استفاده می شود. این سمعک ها بر اساس سطح تکنولوژی جدیدی سمعک های اتیکن به نام brain hearing استفاده میکند. این فناوری باعث درک بهتر گفتار به میزان ۲۰درصد می شود و همچنین مجهز به برنامه های کنترل وزوز می باشند. برای کسب اطلاع از قیمت سمعک اتیکن میتوانید به بخش برند های سمعک رجوع کنید.
سمعک نامرئی استارکی
شرکت آمریکایی تولید کننده سمعک، ساخت دو نوع از بهترین سمعک نامرئی دنیا را در اختیار دارد. در ادامه به شرح مختصر هر یک از این گروه سمعک ها پرداخته می شود. این سمعک ها عبارتند از:
- SoundLens
- AMP
سمعک های گروه اول یا SoundLens به صورت IIC ساخته می شوند و در سه رده انتخابی ، پیشرفته و عالی قابل عرضه می باشند. این سمعک از تکنولوژی Synergy استفاده میکنند. این فناوری باعث وضوح گفتار عالی همراه با شنوایی راحت است. از این سمعک ها با عنوان لنز شنوایی یاد می کنند. در سطوح پیشرفته دارای ۲۴ کانال تراکمی است.
و خصوصیت های وایرلس بودن را دارا می باشند. برنامه حذف وزوز و نیز انتقال فرکانسی نیز در این سمعک ها فراهم شده است. سمعک های گروه دوم یا AMP که به صورت پیش ساخته و آماده در دسترس می باشد. از ویژگی های این سمعک پیش ساخته و نامرئی آمریکایی، دیجیتال بودن ان است. دارای چهار کانال تراکمی است. و همچنین مدار حدف فیدبک و نویز را نیز دارا می باشد. بدون اتصال به نرم افزاری های کامپیوتری قابل تنظیم می باشد. برای تنظیم این سمعک از اصوات از پیش اماده استفاده می شود.
سمعک نامرئی ویدکس
شرکت دانمارکی ویدکس یکی از تولیدکننده های سرآمد سمعک است. دو گروه از سمعک های این شرکت توانایی ساخت سمعک های IIC را دارند. این دو عبارتند از :
- Menu
- Mind
این مدل سمعک نامرئی با استفاده از قالب گرفته شده از فرد ساخته می شوند. دارای وضوح گفتار عالی و همچنین راحتی فراوان می باشند. اصطلاحی که سازنندگان این سمعک های برای این مدل سمعک ها انتخاب کرده اند: Widex introduces IIC – a truly invisible solution است.
سمعک نامرئی فوناک
در سمعک فوناک که با نسل پردازشی Belong کار می کنند دارای سمعک های داخل گوشی نامرئی IIC می باشند. این مدل سمعک ها عبارتند از :
- Vitro B-Titanium
- Vitro V-Nano
سمعک نامرئی جدید IIC فوناک که با اسم تیتانیوم نیز اسم گذاری شده اند از جنس تیتانیوم می باشند. استفاده از این ماده علی رغم سبکی و ظرافت بیشتر نسبت به دیگر پوسته های مرسوم ۱۵ بار مقاومت بیشتری دارد. طبق ادعای فوناک، این سمعک ها ۲۶% کوچکتر از سمعک های IIC دیگر شرکت ها می باشند.
مدل دیگر سمعک IIC فوناک، Vitro V-Nano است. این سمعک ها در چهار رده قیمتی با کیفیت های متفاوت قابل عرضه می باشند. این سمعک ها همچنین مدار ویژه حذف و مدیریت وزوز را نیز دارند.
سمعک نامرئی ریساند
شرکت دانمارکی ریساند، دارای سمعک مدل IIC به نام Resound LiNX 3DTM است. این سمعک ها در سه رده کیفیتی LT5,LT7,LT9 با قدرت پاور موجود می باشند. نوع پیشرفته دارای ۱۷ کانال تراکمی است. این سمعک ها مجهز به پوشش نانو برای دوام بیشتر هستند. برخی از ویژگی های این سمعک ها از نظر فناوری های به کار رفته در آنها به شرح زیر می باشد.
ویژگی های سمعک نامرئی ریساند:
- کاملا هوشمند و استفاده از مدار WDRC
- مجهز به برنامه شنیدن بهتر صدا در محیط (Environment Optimizer II)
- کاهش نویز محیط با Noise Tracker II
- استفاده از مدار Expansion برای کاهش نویز در محیط های ساکت
- مجهز به برنامه استفاده از موسیقی Music mode
- مجهز به برنامه مدیریت وزوز گوش
پاسخ به سوالات رایج در مورد سمعک نامرئی
سمعک نامرئی انواع متفاوت و ویژگی های مختلفی دارند که بسته هر فرد بسته به نیازهای خاص خود بهترین نوع آن را انتخاب می کند. در این مقاله با انواع سمعک های نامرئی و کاربرد و نحوه استفاده از آنها آشنا شدید. در ادامه با بررسی سوالات متداول مخاطبین سعی در ارائه اطلاعات تکمیلی داشتیم تا به این صورت شما را در انتخاب بهترین و کاربردی ترین گزینه یاری کنیم.
آیا سمعک نامرئی واقعی (۱۰۰% ناپیدا)، وجود دارد؟
بله. شاید در گذشته تکنولوژی ساخت این سمعک ها وجود نداشت اما امروزه با پیشرفت علم در حوزه سمعک و تولید چیپ های بسیار کوچک، امکان ساخت چنین سمعک های که کاملا ناپیدا و نامرئی باشند وجود دارد.
آیا همه افراد دارای کم شنوایی می توانند از سمعک نامرئی استفاده کنند؟
خیر. از مشخصه های بارز سمعک نامرئی ، کوچک بودن آنهاست به همین دلیل قدرت محدودتری دارند و در افراد با کم شنوایی زیاد که نیازمند تقویت بالا می باشند قابل استفاده نیست.
چه کسانی می توانند از سمعک نامرئی استفاده کنند؟
برای تجویز سمعک نامرئی ، معیارهای لازم است که در صورت احراز آنها می توان سمعک نامرئی تجویز کرد. کم شنوایی در حد متوسط و مجرای گوش طبیعی بدون ابنورمالیتی (باریک بودن) دو ملاک اصلی ساخت این سمعک ها می باشند.
آیا ساخت سمعک نامرئی برای کودکان و نوزادان امکان پذیر است؟
خیر. در نوزادان و کودکان با توجه به باریکی مجرای گوش امکان ساخت سمعکی که نامرئی باشد وجود ندارد. در این سنین بهتر از سمعک پشت گوشی استفاده شود تا زمانیکه بزرگ شوند و امکان ساخت این سمعک ها برای آنها فراهم شود.
قیمت سمعک های نامرئی چقدر است؟
سمعک های نامرئی واقعی، نسبت به سمعک های معمول گران تر هستند دلیل آن هم استفاده از چیپ های بسیاری کوچکی هستند که در ساخت آنها استفاده می شود. به صورت متوسط قیمت این سمعک ها از ۵ میلیون تومان شروع می شوند و تا سقف ۱۵ میلیون تومان هم می رسند.
کوچکترین سمعک نامرئی دنیا کدام است؟
کوچکترین سمعک های نامرئی دنیا مربوط به کشورهای آلمان، دانمارک، آمریکا و سوئیس است. شایان ذکر است علاوه بر معیارهای شنوایی، فاکتور اصلی در ساخت این سمعک ها مهارت ادیولوژیست در نحوه قالبگیری است.
آیا سمعک نامرئی وجود دارد که با موبایل کنترل شود؟
بله. سمعک های نامرئی در برخی از برندها معتبر وجود دارد که از طریق نرم افزارهای موبایلی، قابلیت کنترل شدن را دارند. به عنوان مثال می توان بدون دست زدن به سمعک، صدای آن را از طریق موبایل به میزان دلخواه تنظیم کرد.
آیا واقعا سمعک نامرئی، به هیچ وجه دیده نمی شوند؟
اگر این نوع سمعک واقعی یعنی IIC باشند و قالبگیری صحیح انجام شده باشد کاملا مخفی هستند.
آیا این سمعک وایرلس هم هستند؟
سمعک های قدیمی اکثر این تکنولوژی را ندارند اما سمعک هایی که در چند سال اخیر تولید شده اند اکثرا این امکان برای آنها فراهم شده است که به صورت بی سیم کنترل شوند. یکی از مصدایق این کنترل ها، استفاده از اپلیکیشن های است که روی موبایل نصب می شوند و از این طریق می توان سمعک را کنترل کرد.
آیا سمعک نامرئی نیاز به مراقبت بیشتری دارند؟
سمعک نامرئی هم از ظرافت بیشتری برخوردار هستند و هم اینکه به علت نزدیکی به پرده و قرارگیری بیشتر با جرم طبیعی گوش احتمال آسیب دیدن قطعات آنها بیشتر است. لذا نیاز است به فاصله زمانی کوتاهتری تمیز نگه داشته شوند. و فیلترهای که برای جلوگیری از ورود جرم و عفونت گوش به داخل سمعک تعبیه شده است را باید زودتر تمیز و یا تعویض کرد.
آیا این سمعک ضدآب هم هستند؟
برای ضدآب بودن معمولا از پوشش های نانو در قطعات و همچنین روی سمعک استفاده می کنند. لذا سمعک هایی که این پوشش را دارند ضدآب هستند .
آیا سمعک نامرئی باعث عفونت بیشتر گوش می شوند؟
استفاده از سمعک های نامرئی در افرادی که عفونت و ترشح گوش دارند با تردید انجام می پذیرد چرا که نیاز به مراقبت های روزانه و استفاده از دستورالعمل های خاص برای استفاده دارند. در صورت رعایت نکردن اصول استفاده، احتمال اینکه سمعک گوش باعث عفونت بیشتر گوش شود وجود دارد.
آیا سمعک های نامرئی گران هستند؟
قیمت سمعک به تکنولوژی به کار رفته در آنها ارتباط دارد اما به صورت کلی می توان گفت بخاطر استفاده از چیپ های کوچک و حرفه ای برای ساخت این سمعک ها، قیمت این سمعک ها نسبت به سایر سمعک ها به صورت نسبی بالاتر است.
آیا با استفاد از این نوع سمعک مشکل شنوایی برطرف می شود؟
چنانچه سمعک نامرئی که برای فرد تجویز می شود مطابق اصول تجویز و تنظیم شود و کنتراندیکاسیون (محدودیت های سمعک) وجود نداشته باشد مشکل شنوایی فرد مرتفع خواهد شد.
سلام وقت بخير.
من اطلاعاتئ راجع به سمعك هائ نامريئ زيمنس نياز دارم .
ممنون
با سلام
با کلینیک تماس بگیرید
با تشکر
سلام مجدد
مدل Ite Siemens intuis را شما تاييد مكنيد ؟
و قيمت اين مدل چقدر است ؟
ممنون
سلام بر شما
این مدل قدیمی شده و دیگر تولید نمی شود. مدل های جدیدتر انتخاب کنید.
برای گرفتن قیمت با کلینیک تماس بگیرید.