سمعک عینکی استخوانی زیمنس با بهترین قیمت
سمعک عینکی هم وجود دارد. به این صورت که اجزاء سمعک در دسته عینک جایگذاری می شود نحوه کارکرد این سمعک ها هم به این صورت است که با اتصال دسته عینک به استخوان پشت گوش که گیجگاهی یا ماستوئید نام دارد صدا انتقال پیدا می کند و سپس صدا شنیده می شود. برای درک بهتر عملکرد این سمعک ها باید به نحوه شنیدن طبیعی دقت کرد. در افراد با شنوایی هنجار و سالم صدا از طریق مجرای گوش به پرده گوش یا پرده تمپان می رسد سپس از طریق سه استخوان کوچک داخل گوش میانی یا استخوانچه ها، صدا به گوش داخلی منتقل می شود. گوش داخلی هم که در استخوان گیجگاهی قرار دارد صداها را از طریق اعصاب شنوایی به مغز منتقل می کند و در آنجا صداها دریافت و شنیده می شوند.
با توجه به فیزیولوژی دستگاه شنوایی، در سمعک عینکی ، صدا مستقیم از طریق تحریک استخوان گیجگاهی و گوش داخلی وارد شده و به مغز می رسد لذا استفاده از این سمعک ها برای افرادی مفید است که، در گوش خارجی یا گوش میانی مشکل داشته باشند. به طور خلاصه سمعک های عینکی در اختلالات زیر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای آشنایی با انواع سمعک ها در برندهای مختلف دنیا از جمله سمعک هانساتون به دیگر مقالات سایت رجوع کنید.
۷ مورد کاربرد سمعک عینکی
- افراد با مشکل مادرزادی نداشتن لاله گوش
- افراد با مشکل بسته بودن مجرای گوش
- افراد با پارگی پرده گوش یا پرده تمپان
- افراد با عفونت مزمن گوش میانی
- افراد با مشکل انتقالی زیاد
- افراد دارای مشکل بینایی و شنوایی
- افراد دارای چسبندگی استخوانچه های گوش میانی
سمعک های عینکی دو نوع هستند
- سمعک هوایی
- سمعک استخوانی
سمعک های عینکی هوایی به صورت هوایی یعنی از طریق مجرای گوش صدا را انتقال می دهند و آنها را سمعک عینکی هوایی می نامند. اما تقریبا بیشتر سمعک های موجود در بازار از نوع استخوانی می باشند. این سمعک ها از طریق استخوانی تحریک ایجاد می کنند و این سمعک ها مرسوتر و رایج تر می باشد. در این مقاله هم به تشریح و توضیح سمعک عینکی استخوانی پرداخته شده است.
این سمعک ها با قرار گرفتن در دسته عینک به صورت کامل از دید مخفی می باشند و افراد با سنین مختلف با توجه به موارد ذکر شده بالا می توانند از این سمعک ها استفاده کنند. این سمعک ها در اوایل ۱۹۵۰ میلادی ساخته شدند و به مرور زمان از نظر کارایی بهتر و از نظر اندازه ظریف تر شدند. به صورت سمعک دیجیتال و هوشمند درآمدند.
برای شنوایی بهتر در محیط های شلوغ در این سمعک ها از میکروفون های جهت دار نیز استفاده شده است. این سمعک ها نیز مانند دیگر مدل های سمعک گوش ، برای افراد با کم شنوایی ویژه و نیز شرایط خاص به کار برده می شوند و دارای مزایا و معایبی می باشند که در ادامه به هر کدام از آنها پرداخته می شود.
۷ مزیت سمعک عینکی
- مناسب برای کساییکه که می خواهند سمعک شان دیده نشود
- مناسب برای کساییکه مشکل بینایی و شنوایی همزمان دارند
- جلوگیری از عفونت گوش خارجی و میانی
- باز بودن مجرای گوش و مانع رشد عفونت های قارچی
- شنوایی طبیعی تر متناسب با افت شنوایی انتقالی
- استفاده از فریم های متنوع برای سنین و سلیقه های متفاوت
- استفاده راحت و کاربردی برای تمام افراد با مشکلات مذکور
۷ عیب سمعک عینکی
- ناراحتی ناشی از استفاده طولانی و فشار مداوم سمعک بر استخوان گیجگاهی
- جابه جایی احتمالی قسمت قرار گرفته شده بر روی استخوان سر
- افزایش تدریجی فشار دسته برای دستیابی به شنوایی بهتر
- عدم دستیابی به شنوایی ایده آل به علت محدودیت ناشی از مبدل سمعک
- ایجاد فرورفتگی بر روی استخوان گیجگاهی بعد از استفاده طولانی مدت
- کاهش سرنخ های دوگوشی به علت کاهش انتقال شنوایی دوگوشی ناشی از نوع تحریک
- استفاده از فریم های بزرگ و زمخت در موارد شدید کم شنوایی انتقالی
کلام پایانی
کم شنوایی مختلفی وجود دارد که هر کدام دلایل پزشکی متفاوتی دارند. در مواردی که استفاده از سمعک های رایج برای رفع مشکلات شنوایی کاربردی نیست استفاده از دیگر سمعک های جایگزین و خاص میتواند مشکلات کم شنوایی را حل کند. یکی از این موارد خاص، استفاده از سمعک های عینکی است. کم شنوایی را باید درمان کرد وگرنه آثار سوء زیادی به جا خواهد گذاشت. خوشبختانه در حال حاضر تقریبا برای اکثر کم شنوایی ها درمان های مناسب و از جمله سمعک های گوناگون وجود دارد. در کلینیک شنوایی سنچی و سمعک تهران صفیر، انواع سمعک های عینکی از برندهای مختلف با بهترین روش های روز دنیا تجویز می شود. برای مطالعه سمعک مخفی به دیگر مقالات سایت مراجعه نمایید.
خوب بشنوید خوب زندگی کنید
سمعک تهران صفیر
دکتر ولدبیگی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!